Pri dopravnej nehode zahynulo 7 ročné dievča, dopravná nehoda pri Poprade

27.08.2006 Poprad

Pri dopravnej nehode zahynulo 7 ročné dievča:\r\nPopradský policajný vyšetrovateľ vyšetruje príčinu a mieru zavinenia včerajšej dopravnej nehody pri ktorej pri...
Pri dopravnej nehode zahynulo 7 ročné dievča:
Popradský policajný vyšetrovateľ vyšetruje príčinu a mieru zavinenia včerajšej dopravnej nehody pri ktorej prišlo o život 7 ročné dievča.

V čase o 17:30 h prechádzal cez obec Huncovce v smere od Kežmarku na Poprad nemecký autobus. Na rovnom úseku cesty náhle vbehlo vodičovi autobusu do jazdnej dráhy 7 ročné miestne dievča. To pri zrážke utrpelo ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahlo.
Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Dopravná nehoda medzi Popradom a Vysokými Tatrami:
Včera o 15:35 h došlo na ceste medzi mestami Vysoké Tatry a Poprad k dopravnej nehode dvoch osobných áut a jedného motocykla.
V smere od Vysokých Tatier do Popradu viedla osobné auto Ford Focus 36 ročná Poľka. V pravotočivej zákrute prešla s vozidlom do protismeru, kde prednou časťou auta narazila do oproti idúceho poľského osobného auta Nissan Primera. 41 ročný Poliak, vodič Nissanu, zišiel po náraze s autom mimo cestu vpravo, kde sa prevrátil. Následne vodička Fordu narazila do oproti idúceho motocykla MZ, ktorý viedol 27 ročný Maďar. Ten po náraze spadol z motocykla a vodička Fordu skončila s autom v priekope. Motocyklista utrpel ťažké poranenia končatín a je hospitalizovaný v prešovskej nemocnici.
Policajný vyšetrovateľ vzniesol 36 ročnej vodičke Fordu obvinenie pre trestný čin ublíženia na zdraví.
 

Vyberte región

mark